BKL d.o.o.

je hrvatska tvrtka smještena u Rovišću kod Bjelovara.
Glavna djelatnost tvrtke je uvoz i izvoz novih i rabljenih poljoprivrednih strojeva. Izvoz čini 30% naše prodaje. Naša snaga je uska specijaliziranost u segmentu obrada tla, sjetva – žetva. Jedan smo od najvećih Mashio-Gaspardo zastupnika sa preko 100 različitih strojeva na skladištu.
Na našem skladištu se nalazi velika količina rezervnih dijelova i dodatne opreme za sve strojeve koje imamo u ponudi. Također, raspolažemo servisnim prostorom i zatvorenim skladišnim prostorom od 800m3. Svaki stroj prije isporuke se završno montira prema dogovoru sa kupcem. U mogućnosti smo ugrađivati dodatnu opremu i konfigurirat svaki stroj prema želji i potrebi kupca,specijalne dogradnje opreme su naša prednost ispred konkurencije.
Naša dva servisna vozila pokrivaju sve strojeve kupljene U BKL-u u garancijskom i van garancijskom roku. Strojevi kupljeni kod nas mogu se vidjeti u Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Poljskoj, Češkoj, Bjelorusiji, Turskoj, Grčkoj i Rumunjskoj.